Podkast: «Voksenpoeng med Nora»

Article tema
Podkast: «Voksenpoeng med Nora»

Avdelingsdirektør Ingjerd Espolin Gaarder fra Kompetanse Norge gjester podkasten for å snakke om det å velge feil studium, og valg som ikke nødvendigvis er «feil». 

«Voksenpoeng med Nora» handler om de store og vanskelige valgene i starten av voksenlivet, og målgruppa er nettopp unge voksne. Podkasten ble lansert i september 2020, og den produseres av E24 med journalist Nora Rydne som programleder.

Episodene handler om studievalg, økonomi og bolig, og en rekke eksperter og fagpersoner blir invitert. Enkelte episoder består også av personlige intervjuer med næringslivsprofiler som for eksempel sjefsanalytiker Thina Saltvedt og «Too good to go»-grunder Ann-Kristin Raknes Pfrunder.

Ingjerd Espolin Gaarder, leder for avdeling for karriereveiledning, gjester episoden tirsdag 16. mars med tema «Hva hvis jeg velger feil studium?». Her snakker hun om hvordan valg ikke nødvendigvis er feil og hvordan kompetanse kan brukes på mange ulike måter.

Portrett av avdelingsleder Ingjerd Espolin Gaarder
Ingjerd Espolin Gaarder fra avdeling for karriereveiledning gjester podkasten Voksenpoeng med Nora. Foto: Mari Thorbjørnsrud

Samtidig påpeker Espolin Gaarder at en ikke kan gi kollektiv veiledning om individuelle spørsmål: – Det finnes ikke et fasitsvar på spørsmålet om «hvordan vet jeg at jeg har valgt feil?», sier hun.

Hør podkasten her og følg med på Instagram.

Bilde
Illustrasjonsbilde/logo til podkasten "Voksenpoeng med Nora"
Bildetekst
Illustrasjon til podkasten Voksenpoeng med Nora

Voksenpoeng med Nora

  • En podkast som hjelper unge med de store valgene i begynnelsen av voksenlivet.
  • Berører temaer som studievalg, økonomi og bolig.
  • Målgruppe: unge voksne.
  • Hver episode er på ca. 40 minutter.
  • Lansert i 2020.