Offentlig og kvalitetssikret
aaaHold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trenger vi søknad og CV?

I siste episode i podkastserien Digitalsnakk forteller Henrik Andersson fra rekrutteringsselskapet MeyerHaugen om nye metoder som brukes for ansettelsesprosesser.
Opprettet 24. juni 2019, oppdatert 24. juni 2020

Digitalisering medfører store endringer for både jobbsøkere og selskaper som skal ansette. Det anerkjente rekrutteringsselskapet MeyerHaugen er ett av flere selskaper som tar i bruk nye metoder i ansettelsesprosessen. 

I siste episode av serien Digitalsnakk blir Henrik Andersson intervjuet av Ingrid Kulseng-Varmedal i Kompetanse Norge. Henrik deler sine tanker om hva som skjer i dagens rekrutteringsmarked. Hva har endringene de siste årene ført til når det gjelder ansettelsesprosesser? Hvordan påvirker disse endringene jobbsøker og arbeidsgiver?

Henrik Andersson er ansvarlig for rådgivning, rekruttering og jobbsøk i MeyerHaugen AS. Han har lang erfaring som rekrutterer og er en etterspurt foredragsholder på feltet. Programleder Ingrid Kulseng-Varmedal jobber i Kompetanse Norge og er prosjektleder for utvikling av en nasjonal digital karriereveiledningstjeneste. Tjenesten lanseres høsten 2020, og skal gi befolkningen informasjon, selvhjelpsverktøy og mulighet til å chatte med en karriereveileder.

Nye muligheter 

Digitalisering gir nye muligheter i rekrutteringsprosessen, som igjen får konsekvenser for både jobbsøkere og arbeidsgivere. Dette må også karriereveiledere kjenne til og være bevisst på, slik at de kan forberede veisøkerne på dagens jobbsøkeprosess og -metoder.

Hør episoden.

Creative Commons Licence

Dette verket er lisensiert under en Creative Commons-lisens (CC BY-NC-ND).

  • Digitalsnakk podcast Kompetanse Norge
    Foto: Kompetanse Norge All rights reserved.