Offentlig og kvalitetssikret
aaaHold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Meld deg på Veilederforums nyhetsbrev

Veilederforum sender nå ut nyhetsbrev to ganger i måneden. Nyhetsbrevet hjelper deg så du ikke går glipp av nye saker!
Veilederforum
Opprettet 17. januar 2018, oppdatert 17. januar 2019

På Veilederforum kan du lese en fersk artikkel av førsteamanuensis Erik Hagaseth Haug om kvalitetsutvikling av karriereveiledningstjenester i Norge. Den er, som det aller meste av det vi publiserer, skrevet eksklusivt for Veilederforum. Det vil si at artiklene er skrevet for karriereveiledere innenfor alle sektorer, med temaer og problemstillinger vi håper du kan kjenne deg igjen i og ha nytte av.

Meld meg på nyhetsbrevet

Veilederrollen

Du kan også lese en debattartikkel om veilederrollen i spennet mellom samfunn og individ, ført i pennen av dosent emeritus Lars Gunnar Lingås og seniorrådgiver på Karriere Hordaland Tore Muren. På Veilederforum får du også innblikk i karriereveilederes hverdag på mange ulike arbeidsplasser, gjennom vår faste serie Månedens veileder. Du kan også bli inspirert av vår nye serie Karriereveiledning Norge rundt, hvor vi presenterer nye og varierte prosjekter. 

En kilde til inspirasjon

- Veilederforum har lenge vært en flott kilde til faglige oppdateringer og inspirasjon for meg, sier Clare Seville, karriereveileder ved Veiledningssenteret i Asker og Bærum.

I videoen forteller Clare at hun setter pris på at hun gjennom nyhetsbrevet kan få regelmessige oppdateringer fra Veilederforum rett inn i innboksen sin.

Så vi sier som Clare: Meld deg på du også!

Creative Commons Licence

Dette verket er lisensiert under en Creative Commons-lisens (CC BY-NC-ND).

  • Clare Seville oppfordrer til å melde seg på Veilederforums nyhetsbrev.
    Karriereveileder Clare Seville oppfordrer alle til å melde seg på Veilederforums nyhetsbrev.
    Foto: Marianne Almbakk. All rights reserved.