Webinar for veiledere: Karrierekompetanse – karriereknappene

Til kalenderoversikt
 - 
Webinar for veiledere: Karrierekompetanse – karriereknappene

Rapporten Nasjonalt kvalitetsrammeverk for karriereveiledning og nettsiden Kvalitet for karriereveiledning gir retning for karriereveiledningsfeltet. Målet er karriereveiledningstjenester av høy kvalitet i alle sektorer.


I dette webinaret ser vi på karrierekompetanse og karriereknappene, og hvordan vi kan bruke disse i egen arbeidshverdag.  

Du vil gå hjem med: 

  • Aktuelle ressurser 
  • Konkrete øvelser og veiledningsaktiviteter 
  • Felles refleksjon og erfaringsdeling med andre rådgivere/veiledere 

Målgruppe:

Rådgivere/veiledere i grunnopplæringen og Nav

Legg til i kalender 2022-02-01 08:30:00 2022-02-01 10:00:00 Webinar for veiledere: Karrierekompetanse – karriereknappene Rapporten Nasjonalt kvalitetsrammeverk for karriereveiledning og nettsiden Kvalitet for karriereveiledning gir retning for karriereveiledningsfeltet. Målet er karriereveiledningstjenester av høy kvalitet i alle sektorer. I dette webinaret ser vi på karrierekompetanse og karriereknappene, og hvordan vi kan bruke disse i egen arbeidshverdag.   Du vil gå hjem med:  Aktuelle ressurser  Konkrete øvelser og veiledningsaktiviteter  Felles refleksjon og erfaringsdeling med andre rådgivere/veiledere  Målgruppe: Rådgivere/veiledere i grunnopplæringen og Nav Veilederforum.no Karrieresenter Østfold Europe/Oslo public
Dato
 - 
Arrangør
Karrieresenter Østfold