Webinar: ressurser på Utdanning.no og Karriereveiledning.no for veiledning av ledige og permitterte

Til kalenderoversikt
 - 
Webinar: ressurser på Utdanning.no og Karriereveiledning.no for veiledning av ledige og permitterte

Webinaret er avsluttet. Vi fikk dessverre ikke opptak av webinaret, men du finner presentasjonene her:

 

 

Utdanning.no og Karriereveiledning.no tilbyr offentlig, kvalitetsikret og gratis informasjon og veiledning. Kjenner du til alle ressursene vi har?

Målgruppe: Møtet er åpent for alle - men passer best for deg som skal veilede ledige eller permitterte. 

Utdanning.no brukes av hele veileder-Norge og har informasjon om utdanninger og yrker på alle nivå. I tillegg tilbyr vi selvhjelpsverktøy som kan gjøre det enklere å ta et karrierevalg. Vi har endel nye tjenester og verktøy vi vil fortelle om i dette webinaret. Har også med oss noen tips om skjulte perler som selv superbrukere kanskje ikke kjenner til!

Karriereveiledning.no tilbyr karriereveiledning på nett til hele befolkningen. Vårt tilbud kompletterer veiledning fra andre instanser - og hjelper brukere videre i prosessen. Hvordan kan Karriereveildning.no bidra til å utfylle det norske karriereveiledningstilbudet?

På en time får dere med dere mange nye verktøy - bli med 11. mai kl 13!

Legg til i kalender 2021-05-11 13:00:00 2021-05-11 14:00:00 Webinar: ressurser på Utdanning.no og Karriereveiledning.no for veiledning av ledige og permitterte Webinaret er avsluttet. Vi fikk dessverre ikke opptak av webinaret, men du finner presentasjonene her:   File Webinar 110521 utdanning.no__0.pdf10.92 MB File Webinar 11.05.21 karriereveiledning.no_.pdf1.97 MB   Utdanning.no og Karriereveiledning.no tilbyr offentlig, kvalitetsikret og gratis informasjon og veiledning. Kjenner du til alle ressursene vi har? Målgruppe: Møtet er åpent for alle - men passer best for deg som skal veilede ledige eller permitterte.  Utdanning.no brukes av hele veileder-Norge og har informasjon om utdanninger og yrker på alle nivå. I tillegg tilbyr vi selvhjelpsverktøy som kan gjøre det enklere å ta et karrierevalg. Vi har endel nye tjenester og verktøy vi vil fortelle om i dette webinaret. Har også med oss noen tips om skjulte perler som selv superbrukere kanskje ikke kjenner til! Karriereveiledning.no tilbyr karriereveiledning på nett til hele befolkningen. Vårt tilbud kompletterer veiledning fra andre instanser - og hjelper brukere videre i prosessen. Hvordan kan Karriereveildning.no bidra til å utfylle det norske karriereveiledningstilbudet? På en time får dere med dere mange nye verktøy - bli med 11. mai kl 13! Veilederforum.no Utdanning.no og Karriereveiledning.no Europe/Oslo public
Dato
 - 
Arrangør
Utdanning.no og Karriereveiledning.no