Webinar: høyere utdanning fra India og Nepal

Til kalenderoversikt
 - 
Webinar: høyere utdanning fra India og Nepal

NB: ny dato!

25. mars holder NOKUT et webinar om indisk og nepalsk høyere utdanning. Her vil du også få et innblikk i NOKUTs godkjenningsarbeid.

Målgruppe: Dette er relevant for deg som jobber i utdanningssektoren, hos autoriserende myndigheter og for deg som veileder personer med utdanning fra disse landene.

Dette vil NOKUT snakke om:

  • Systemet for høyere utdanning i India og Nepal
  • Hvordan vurderer NOKUT indisk og nepalsk høyere utdanning?
  • Hvor finner vi informasjon og kilder som vi bruker i saksbehandlingen?
  • Hvordan ser utdanningsdokumenter fra disse landene ut?

Det settes av tid til spørsmål på slutten av webinaret.

Legg til i kalender 2022-03-25 10:00:00 2022-03-25 11:00:00 Webinar: høyere utdanning fra India og Nepal NB: ny dato! 25. mars holder NOKUT et webinar om indisk og nepalsk høyere utdanning. Her vil du også få et innblikk i NOKUTs godkjenningsarbeid. Målgruppe: Dette er relevant for deg som jobber i utdanningssektoren, hos autoriserende myndigheter og for deg som veileder personer med utdanning fra disse landene. Dette vil NOKUT snakke om: Systemet for høyere utdanning i India og Nepal Hvordan vurderer NOKUT indisk og nepalsk høyere utdanning? Hvor finner vi informasjon og kilder som vi bruker i saksbehandlingen? Hvordan ser utdanningsdokumenter fra disse landene ut? Det settes av tid til spørsmål på slutten av webinaret. Veilederforum.no NOKUT Europe/Oslo public
Dato
 - 
Arrangør
NOKUT