Utdanning.no inviterer til workshop NB:påmeldingsfrist 16. september

Til kalenderoversikt
Utdanning.no inviterer til workshop NB:påmeldingsfrist 16. september

Utdanning.no inviterer til workshop med påmeldingsfrist 16. september 2022.

"Vi trenger din hjelp til å lage gode og nyttige digitale tjenester. Derfor inviterer vi deg eller representanter fra ditt fagmiljø til en tredagers workshop i Tromsø i oktober. Her skal vi diskutere, vise fram og jobbe med forskjellige nye og gamle tjenester, primært knyttet til videregående opplæring for unge og voksne.

Utdanning.no vil være tilgjengelig både før og etter hvert enkelt workshop for gode diskusjoner, hjelp til å bruke verktøyene og lignende. Det gjøres oppmerksom på at workshopene ikke vil bli streamet.

Workshopen er delt inn i forskjellige deler. Du deltar kun på de delene du selv ønsker, og som føles relevant. Vi lover kreative og innsiktsfulle workshoper hvor dine innspill og meninger blir tatt på alvor. Ta en titt på programmet, og finn det du har lyst til å sette ditt preg på!"

Legg til i kalender 2022-10-03 09:00:00 2022-10-05 15:00:00 Utdanning.no inviterer til workshop NB:påmeldingsfrist 16. september Utdanning.no inviterer til workshop med påmeldingsfrist 16. september 2022. "Vi trenger din hjelp til å lage gode og nyttige digitale tjenester. Derfor inviterer vi deg eller representanter fra ditt fagmiljø til en tredagers workshop i Tromsø i oktober. Her skal vi diskutere, vise fram og jobbe med forskjellige nye og gamle tjenester, primært knyttet til videregående opplæring for unge og voksne. Utdanning.no vil være tilgjengelig både før og etter hvert enkelt workshop for gode diskusjoner, hjelp til å bruke verktøyene og lignende. Det gjøres oppmerksom på at workshopene ikke vil bli streamet. Workshopen er delt inn i forskjellige deler. Du deltar kun på de delene du selv ønsker, og som føles relevant. Vi lover kreative og innsiktsfulle workshoper hvor dine innspill og meninger blir tatt på alvor. Ta en titt på programmet, og finn det du har lyst til å sette ditt preg på!" Scandic Ishavshotell, Fredrik Langes gate 2, 9008 Tromsø Veilederforum.no Utdanning.no Europe/Oslo public
Dato
-
Arrangør
Utdanning.no
Adresse
Scandic Ishavshotell, Fredrik Langes gate 2, 9008 Tromsø