NAV-konferansen 2020: Koronapandemien og arbeidsmarkedet

Til kalenderoversikt
NAV-konferansen 2020: Koronapandemien og arbeidsmarkedet

Koronapandemien og den påfølgende nedstengningen av Norge fikk store og umiddelbare konsekvenser for arbeidsmarkedet. Årets NAV-konferanse skal handle om hvordan vi kan forhindre at virkningene blir langvarige.

NAV-konferansen blir annerledes i år, som alt annet. I stedet for en heldagskonferanse, gir vi deg et direktesendt seminar fra studio i Oslo. Konferansier Erik Aasheim loser oss gjennom et tettpakket og innholdsrikt program, som gir innsikt i krisen og utfordringene vi står overfor nå.  

Følg sendingen direkte via lenken som blir tilgjengelig torsdag 26.november fra klokken 9.00-11.30! 

Legg til i kalender 2021-03-19 09:50:04 2021-03-19 09:50:04 NAV-konferansen 2020: Koronapandemien og arbeidsmarkedet Koronapandemien og den påfølgende nedstengningen av Norge fikk store og umiddelbare konsekvenser for arbeidsmarkedet. Årets NAV-konferanse skal handle om hvordan vi kan forhindre at virkningene blir langvarige. NAV-konferansen blir annerledes i år, som alt annet. I stedet for en heldagskonferanse, gir vi deg et direktesendt seminar fra studio i Oslo. Konferansier Erik Aasheim loser oss gjennom et tettpakket og innholdsrikt program, som gir innsikt i krisen og utfordringene vi står overfor nå.   Følg sendingen direkte via lenken som blir tilgjengelig torsdag 26.november fra klokken 9.00-11.30!  Veilederforum.no NAV Europe/Oslo public
Arrangør
NAV