Nasjonal karriereveiledningskonferanse 2021

Til kalenderoversikt
Nasjonal karriereveiledningskonferanse 2021

Hva skal til for at karriereveiledning har god kvalitet og gir et godt utbytte, både for den enkelte og for samfunnet? Hvordan ser et karriereveiledningstilbud av høy kvalitet ut? Og hvordan kan vi jobbe systematisk med kvalitetsutvikling og utvikle kvalitet i alle ledd i karrieretjenestene?

På konferansen vil vi sammen løfte disse spørsmålene gjennom faglige foredrag, erfaringsdeling, samtaler på scenen og aktiviteter og diskusjoner rundt bordene eller digitalt. Nasjonal karriereveiledningskonferanse arrangeres for tredje gang, og er en faglig møteplass for alle som jobber med og er interessert i karriereveiledning, enten du er praktiker, leder eller har ansvar for karriereveiledningstjenester på andre måter.

Konferansen arrangeres som en hybridkonferanse, og det vil være mulig å delta både fysisk og digitalt. 

Påmeldingsfrist 2. september 2021.

Legg til i kalender 2021-10-27 11:00:00 2021-10-28 15:30:00 Nasjonal karriereveiledningskonferanse 2021 Hva skal til for at karriereveiledning har god kvalitet og gir et godt utbytte, både for den enkelte og for samfunnet? Hvordan ser et karriereveiledningstilbud av høy kvalitet ut? Og hvordan kan vi jobbe systematisk med kvalitetsutvikling og utvikle kvalitet i alle ledd i karrieretjenestene? På konferansen vil vi sammen løfte disse spørsmålene gjennom faglige foredrag, erfaringsdeling, samtaler på scenen og aktiviteter og diskusjoner rundt bordene eller digitalt. Nasjonal karriereveiledningskonferanse arrangeres for tredje gang, og er en faglig møteplass for alle som jobber med og er interessert i karriereveiledning, enten du er praktiker, leder eller har ansvar for karriereveiledningstjenester på andre måter. Konferansen arrangeres som en hybridkonferanse, og det vil være mulig å delta både fysisk og digitalt.  Påmeldingsfrist 2. september 2021. Veilederforum.no Kompetanse Norge Europe/Oslo public
Dato
-
Arrangør
Kompetanse Norge