Maksimer karriereveiledningens potensial

Til kalenderoversikt
Maksimer karriereveiledningens potensial

IAEVG inviterer til en tre dagers internasjonal konferanse i Riga, Latvia fra 19. til 21. oktober 2021. Tilbring tre inspirerende dager med å utforske hvordan karriereveiledning kan utvide potensialet til individer, samfunn, utdanning og økonomi.

Konferansen vil foregå fysisk i Riga, så langt Europeiske og internasjonale helseanbefalinger tillater det. Deltagere er selv ansvarlige for å følge nasjonale retningslinjer, samt retningslinjene under selve konferansen. Bli med å ta del i ny forskning, utveksling av erfaringer, presentasjoner og workshops. Gjennom profesjonelle og forskningsbaserte utvekslinger kan vi skape et forum for praksis og møte samtidens utfordringer sammen. 

Legg til i kalender 2021-10-19 08:30:00 2021-10-21 16:00:00 Maksimer karriereveiledningens potensial IAEVG inviterer til en tre dagers internasjonal konferanse i Riga, Latvia fra 19. til 21. oktober 2021. Tilbring tre inspirerende dager med å utforske hvordan karriereveiledning kan utvide potensialet til individer, samfunn, utdanning og økonomi. Konferansen vil foregå fysisk i Riga, så langt Europeiske og internasjonale helseanbefalinger tillater det. Deltagere er selv ansvarlige for å følge nasjonale retningslinjer, samt retningslinjene under selve konferansen. Bli med å ta del i ny forskning, utveksling av erfaringer, presentasjoner og workshops. Gjennom profesjonelle og forskningsbaserte utvekslinger kan vi skape et forum for praksis og møte samtidens utfordringer sammen.  Veilederforum.no IAEVG Europe/Oslo public
Dato
-
Arrangør
IAEVG