Kompanseutvikling for jobb og omstilling – erfaringer fra ett år med korona

Til kalenderoversikt
 - 
Kompanseutvikling for jobb og omstilling – erfaringer fra ett år med korona

Velkommen til frokostwebinar om kompetanseutvikling i arbeidslivet. Representanter fra partene i arbeidslivet i Danmark, Sverige og Norge deler refleksjoner og erfaringer når det gjelder kompetanseutvikling i og for arbeidslivet - under koronakrisen. Hva har vi lært om hindringer og muligheter for kompetanseutvikling i krisetid? Hvordan har utbytte av, motivasjon for og insentiver til kompetanseutvikling endret seg under koronakrisen? Webinar og panelsamtale ledes av Sveinung Skule, direktør for Kompetanse Norge.

Målgrupper: Arbeidslivets organisasjoner, ledere og ansatte i offentlige og private virksomheter, ledere og ansatte i forvaltningen med ansvar for kompetanseutvikling for voksne, tilbydere av formell og ikke-formell opplæring.

Legg til i kalender 2021-05-27 08:00:00 2021-05-27 09:30:00 Kompanseutvikling for jobb og omstilling – erfaringer fra ett år med korona Velkommen til frokostwebinar om kompetanseutvikling i arbeidslivet. Representanter fra partene i arbeidslivet i Danmark, Sverige og Norge deler refleksjoner og erfaringer når det gjelder kompetanseutvikling i og for arbeidslivet - under koronakrisen. Hva har vi lært om hindringer og muligheter for kompetanseutvikling i krisetid? Hvordan har utbytte av, motivasjon for og insentiver til kompetanseutvikling endret seg under koronakrisen? Webinar og panelsamtale ledes av Sveinung Skule, direktør for Kompetanse Norge. Målgrupper: Arbeidslivets organisasjoner, ledere og ansatte i offentlige og private virksomheter, ledere og ansatte i forvaltningen med ansvar for kompetanseutvikling for voksne, tilbydere av formell og ikke-formell opplæring. Veilederforum.no Kompetanse Norge Europe/Oslo public
Dato
 - 
Arrangør
Kompetanse Norge