Karrierefestivalen 2022

Til kalenderoversikt
Karrierefestivalen 2022

Karrierefestivalen ble arrangert for første gang i i august 2021, og var et initiativ fra flere som til daglig jobber med karriereveiledning. Programkomiteen er satt sammen av personer med variert bakgrunn og fra forskjellige sektorer, som i arbeidet med å sette programmet bruker av sine nettverk uavhengig av bransje. 

Festivalen arrangeres årlig, over èn uke, hver morgen i max en time.

Arrangørene ønsker at alle som vil skal kunne få den med seg, derfor er det gratis, påmeldingsfri tilgang til alle festivalaktivitetene. Festivalen arrangeres på tvers av sektorer.

Hold av datoen - program og klokkeslett kommer. 

Legg til i kalender 2022-08-22 10:00:00 2022-08-28 10:00:00 Karrierefestivalen 2022 Karrierefestivalen ble arrangert for første gang i i august 2021, og var et initiativ fra flere som til daglig jobber med karriereveiledning. Programkomiteen er satt sammen av personer med variert bakgrunn og fra forskjellige sektorer, som i arbeidet med å sette programmet bruker av sine nettverk uavhengig av bransje.  Festivalen arrangeres årlig, over èn uke, hver morgen i max en time. Arrangørene ønsker at alle som vil skal kunne få den med seg, derfor er det gratis, påmeldingsfri tilgang til alle festivalaktivitetene. Festivalen arrangeres på tvers av sektorer. Hold av datoen - program og klokkeslett kommer.  Veilederforum.no Programkomiteen, Karrierefestivalen Europe/Oslo public
Dato
-
Arrangør
Programkomiteen, Karrierefestivalen