Hva vet du om NOKUT-godkjenning av utenlandsk fag- og yrkesopplæring?

Til kalenderoversikt
 - 
Hva vet du om NOKUT-godkjenning av utenlandsk fag- og yrkesopplæring?

NOKUT arrangerer webinar for deg som veileder om godkjenning av utdanning/kvalifikasjoner og jobbmuligheter i Norge eller som har spørsmål om godkjenning av utenlandsk fag- og yrkesopplæring.

Dette er noen av temaene NOKUT tar opp:

  • Hva er godkjenning av utenlandske fag-/svennebrev og yrkeskompetanse?
  • Søke godkjenning: Hvem, hvordan og hvorfor?
  • Spørsmålsrunde

På slutten av webinaret har NOKUT god tid til å besvare spørsmål. Disse kan du sende inn under spørsmålsrunden eller legge inn i påmeldingsskjemaet.

Legg til i kalender 2022-01-18 10:00:00 2022-01-18 11:30:00 Hva vet du om NOKUT-godkjenning av utenlandsk fag- og yrkesopplæring? NOKUT arrangerer webinar for deg som veileder om godkjenning av utdanning/kvalifikasjoner og jobbmuligheter i Norge eller som har spørsmål om godkjenning av utenlandsk fag- og yrkesopplæring. Dette er noen av temaene NOKUT tar opp: Hva er godkjenning av utenlandske fag-/svennebrev og yrkeskompetanse? Søke godkjenning: Hvem, hvordan og hvorfor? Spørsmålsrunde På slutten av webinaret har NOKUT god tid til å besvare spørsmål. Disse kan du sende inn under spørsmålsrunden eller legge inn i påmeldingsskjemaet. Veilederforum.no NOKUT Europe/Oslo public
Dato
 - 
Arrangør
NOKUT