Fagfokus sin Karriereveiledningskonferanse 2023

Til kalenderoversikt
Fagfokus sin Karriereveiledningskonferanse 2023

...at me ei morgonstund skal glida inn på ein våg me ikkje har visst um... Inspirasjon for årets konferanse er hentet fra Olav H Hauges dikt, og handler om å gjøre ting på en ny og annen måte.

Vil du være med å løse utfordringene med karriereveiledningen? Vi vet at arbeidslivet er i rask endring, og at det finnes utfordringer med å inkludere unge i arbeidslivet.

Sammen med noen av Norges og verdens dyktigste fagpersoner vil du oppleve å få inspirasjon og praktiske innfallsvinkler for karriereveiledningsarbeidet i Norge.

Førsteamanuensis Kirsten Marie Dalene vil dele funn fra sin PhD: «Meningsskapende karriereveiledning – Karriereveilederes forståelser og erfaringer med Life-design veiledning i norsk kontekst»

Du vil også høre om:

  • Hvordan rådgivningstjenesten i skolen kan fornyes
  • Hvordan life-design veiledning kan brukes i praksis
  • Den sterke historien til Neruda Barakat, om hvordan karriereveiledning kan drives i et land i krig og nød.

Etter konferansen skal du du kunne:

  • Forstå hvordan kollegabasert veiledning er et av de mest kraftfulle verktøyene vi har for å forbedre veiledningstjenesten
  • Ha en oversikt over hvordan du kan bruke digitale løsninger for å planlegge, gjennomføre og evaluere karriereveiledningen.
Legg til i kalender 2023-04-17 09:00:00 2023-04-18 15:00:00 Fagfokus sin Karriereveiledningskonferanse 2023 ...at me ei morgonstund skal glida inn på ein våg me ikkje har visst um... Inspirasjon for årets konferanse er hentet fra Olav H Hauges dikt, og handler om å gjøre ting på en ny og annen måte. Vil du være med å løse utfordringene med karriereveiledningen? Vi vet at arbeidslivet er i rask endring, og at det finnes utfordringer med å inkludere unge i arbeidslivet. Sammen med noen av Norges og verdens dyktigste fagpersoner vil du oppleve å få inspirasjon og praktiske innfallsvinkler for karriereveiledningsarbeidet i Norge. Førsteamanuensis Kirsten Marie Dalene vil dele funn fra sin PhD: «Meningsskapende karriereveiledning – Karriereveilederes forståelser og erfaringer med Life-design veiledning i norsk kontekst» Du vil også høre om: Hvordan rådgivningstjenesten i skolen kan fornyes Hvordan life-design veiledning kan brukes i praksis Den sterke historien til Neruda Barakat, om hvordan karriereveiledning kan drives i et land i krig og nød. Etter konferansen skal du du kunne: Forstå hvordan kollegabasert veiledning er et av de mest kraftfulle verktøyene vi har for å forbedre veiledningstjenesten Ha en oversikt over hvordan du kan bruke digitale løsninger for å planlegge, gjennomføre og evaluere karriereveiledningen. Balder Allè 2 , Gardermoen Veilederforum.no Fagfokus Europe/Oslo public
Dato
-
Arrangør
Fagfokus
Adresse
Balder Allè 2 , Gardermoen