Digitalt frokostseminar: Karriereveiledning som integreringstiltak

Til kalenderoversikt
Digitalt frokostseminar: Karriereveiledning som integreringstiltak

Lær mer om hva karriereveiledning kan bidra til når det gjelder integrering av nyankomne i arbeidslivet.

Karriereveiledning av flyktninger og innvandrere bidrar til integrering. Flyktninger og innvandrere har kompetanse som det er behov for.

Likevel er det mange som sliter med å få varig tilknytning til arbeidslivet i sitt nye hjemland. Samlet sett er arbeidsdeltakelsen blant innvandrere lav, og mange kan ikke forsørge seg selv.

Karriereveiledning bidrar til at den enkelte blir bedre kjent med sine arbeids- og utdanningsmuligheter. Det blir enklere å ta reflekterte valg. Kvaliteten på karriereveiledningen er avgjørende. Like viktig er det at karriereveiledere har tverrfaglig kompetanse.

Med Rie Thomsen og Anette Vaage Slåtto.

Legg til i kalender 2020-10-08 02:00:00 2020-10-23 10:23:08 Digitalt frokostseminar: Karriereveiledning som integreringstiltak Lær mer om hva karriereveiledning kan bidra til når det gjelder integrering av nyankomne i arbeidslivet. Karriereveiledning av flyktninger og innvandrere bidrar til integrering. Flyktninger og innvandrere har kompetanse som det er behov for. Likevel er det mange som sliter med å få varig tilknytning til arbeidslivet i sitt nye hjemland. Samlet sett er arbeidsdeltakelsen blant innvandrere lav, og mange kan ikke forsørge seg selv. Karriereveiledning bidrar til at den enkelte blir bedre kjent med sine arbeids- og utdanningsmuligheter. Det blir enklere å ta reflekterte valg. Kvaliteten på karriereveiledningen er avgjørende. Like viktig er det at karriereveiledere har tverrfaglig kompetanse. Med Rie Thomsen og Anette Vaage Slåtto. Veilederforum.no Kompetanse Norge Europe/Oslo public
Dato
Arrangør
Kompetanse Norge