Digitalt åpent seminar ved master i karriereveiledning

Til kalenderoversikt
 - 
Digitalt åpent seminar ved master i karriereveiledning

Fagmiljøet rundt master i karriereveiledning ønsker velkommen til digitalt åpent seminar tirsdag 23. mars fra 10.00 til 15.00.

I seminaret er vi så heldige å ha med oss Sonja Susnic og Kristina Mariager-Anderson. Sonja jobber til daglig ved Papirbredden karrieresenter i Drammen. Kristina jobber til daglig ved Aarhus Universitet, men er også nytilsatt professor 2 ved USN.

Program for dagen

10.00: Velkommen til åpent seminar

10.15 – 12.00: Sonja Susnic: modell for problemløsning i overgangsfaser

12.00 – 12.45: Lunsj

12.45 - 14.30: Kristina Mariager-Anderson: At blive på sporet strategier og metoder i møte med unge i overganger

14.30: Oppsummerende dialog med «salen»

Seminaret er gratis og gjennomføres via Zoom. Du melder deg på ved å sende en epost til erik.haug@inn.no Påmeldingslenke til seminaret sendes til påmeldte deltakere en uke før seminaret gjennomføres.

Om innleggene

Sonja sitt innlegg vil ta utgangspunkt i modell for problemløsning i overgangsfaser. Denne modellen ble utviklet i forbindelse med Sonja sitt masteroppgaveprosjekt ved master i karriereveiledning. Modellen er videreutviklet fra den opprinnelige modellen om overgangen fra elev til student til en mer universell modell. Målet med modellen er å bidra til at veisøkere blir bedre forberedt på overganger i livet og får bedre utbytte av mulighetene de har. Modellen bygger på en rekke teorier om læring og utvikling. Du kan lese mer om modellen og utgangspunktet for den her.

Kristina sitt innlegg vil ta utgangspunkt i utviklingsprosjektet At blive på sporet. Prosjektets formål var å oppnå større innsikt i beslutningsprosesser som fører til frafall blant unge voksne, samt sikre implementering og forankring av bæredyktige strategier og metoder. Sluttrapporten fra prosjektet finner du her.

Legg til i kalender 2021-03-23 10:00:00 2021-03-23 15:00:00 Digitalt åpent seminar ved master i karriereveiledning Fagmiljøet rundt master i karriereveiledning ønsker velkommen til digitalt åpent seminar tirsdag 23. mars fra 10.00 til 15.00. I seminaret er vi så heldige å ha med oss Sonja Susnic og Kristina Mariager-Anderson. Sonja jobber til daglig ved Papirbredden karrieresenter i Drammen. Kristina jobber til daglig ved Aarhus Universitet, men er også nytilsatt professor 2 ved USN. Program for dagen 10.00: Velkommen til åpent seminar 10.15 – 12.00: Sonja Susnic: modell for problemløsning i overgangsfaser 12.00 – 12.45: Lunsj 12.45 - 14.30: Kristina Mariager-Anderson: At blive på sporet – strategier og metoder i møte med unge i overganger 14.30: Oppsummerende dialog med «salen» Seminaret er gratis og gjennomføres via Zoom. Du melder deg på ved å sende en epost til erik.haug@inn.no Påmeldingslenke til seminaret sendes til påmeldte deltakere en uke før seminaret gjennomføres. Om innleggene Sonja sitt innlegg vil ta utgangspunkt i modell for problemløsning i overgangsfaser. Denne modellen ble utviklet i forbindelse med Sonja sitt masteroppgaveprosjekt ved master i karriereveiledning. Modellen er videreutviklet fra den opprinnelige modellen om overgangen fra elev til student til en mer universell modell. Målet med modellen er å bidra til at veisøkere blir bedre forberedt på overganger i livet og får bedre utbytte av mulighetene de har. Modellen bygger på en rekke teorier om læring og utvikling. Du kan lese mer om modellen og utgangspunktet for den her. Kristina sitt innlegg vil ta utgangspunkt i utviklingsprosjektet At blive på sporet. Prosjektets formål var å oppnå større innsikt i beslutningsprosesser som fører til frafall blant unge voksne, samt sikre implementering og forankring av bæredyktige strategier og metoder. Sluttrapporten fra prosjektet finner du her. Veilederforum.no Høgskolen i Innlandet og Universitetet i Sørøst-Norge Europe/Oslo public
Dato
 - 
Arrangør
Høgskolen i Innlandet og Universitetet i Sørøst-Norge