Digital kvalitetssamling for karriereveiledere

Til kalenderoversikt
 - 
Digital kvalitetssamling for karriereveiledere

Har du lyst til å lære mer om Nasjonalt kvalitetsrammeverk for karriereveiledning?

Nå inviterer Kompetanse Norge til Digital kvalitetssamling for deg som er interessert i kvalitetsrammeverket og ikke kjenner det så godt fra før.

Du blir bedre kjent med rammeverkets fire deler; etikk, karrierekompetanse, kompetansestandarder og kvalitetssikring. Vi presenterer også kvalitetsrammeverkets to verktøy og gir et innblikk i planer for videre utvikling.

Påmeldingsfrist: 9. april.

Legg til i kalender 2021-04-15 12:00:00 2021-04-15 14:30:00 Digital kvalitetssamling for karriereveiledere Har du lyst til å lære mer om Nasjonalt kvalitetsrammeverk for karriereveiledning? Nå inviterer Kompetanse Norge til Digital kvalitetssamling for deg som er interessert i kvalitetsrammeverket og ikke kjenner det så godt fra før. Du blir bedre kjent med rammeverkets fire deler; etikk, karrierekompetanse, kompetansestandarder og kvalitetssikring. Vi presenterer også kvalitetsrammeverkets to verktøy og gir et innblikk i planer for videre utvikling. Påmeldingsfrist: 9. april. Veilederforum.no Kompetanse Norge Europe/Oslo public
Dato
 - 
Arrangør
Kompetanse Norge