AVLYST: Landskurs 2021

Til kalenderoversikt
AVLYST: Landskurs 2021

"Rådgiverforum Telemark ønsker alle karriereveiledere, rådgivere og veiledere velkommen til Porsgrunn. Det er første gang vi arrangerer Landskurs, og med nytt hotell i Porsgrunn sentrum kan vi nå huse rådgivere fra hele landet.

Tema for landskurset er hvordan vi kan omstille oss i et samfunn som endrer seg stadig raskere. Tanken bak temaet er å sette fokus på hvordan unge mennesker mestrer ulike omstillingsprosesser gjennom livet. Dette utfordrer også oss som veiledere. Det krever at vi kontinuerlig må holde oss oppdaterte og ha gode verktøy for veiledning. Dagens fremtidige arbeidstakere må stadig tilpasse seg et samfunnet som i økende grad har behov for fornyet kompetanse.  Vi har derfor valgt tittelen «Et samfunn i endring. Omstilling, innovasjon og livsmestring.» Vi er stolte over å ha fått så gode foredragsholdere på årets landskurs for å belyse teamet ut fra ulike perspektiver."

Legg til i kalender 2021-09-22 10:15:00 2021-09-24 14:30:00 AVLYST: Landskurs 2021 "Rådgiverforum Telemark ønsker alle karriereveiledere, rådgivere og veiledere velkommen til Porsgrunn. Det er første gang vi arrangerer Landskurs, og med nytt hotell i Porsgrunn sentrum kan vi nå huse rådgivere fra hele landet. Tema for landskurset er hvordan vi kan omstille oss i et samfunn som endrer seg stadig raskere. Tanken bak temaet er å sette fokus på hvordan unge mennesker mestrer ulike omstillingsprosesser gjennom livet. Dette utfordrer også oss som veiledere. Det krever at vi kontinuerlig må holde oss oppdaterte og ha gode verktøy for veiledning. Dagens fremtidige arbeidstakere må stadig tilpasse seg et samfunnet som i økende grad har behov for fornyet kompetanse.  Vi har derfor valgt tittelen «Et samfunn i endring. Omstilling, innovasjon og livsmestring.» Vi er stolte over å ha fått så gode foredragsholdere på årets landskurs for å belyse teamet ut fra ulike perspektiver." Veilederforum.no Europe/Oslo public
Dato
-