Offentlig og kvalitetssikret
aaaHold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Thematic seminar: EU Skills agenda, Mobility and Guidance

Tid

Torsdag 9. mai 2019

Veileder du om læringsmobilitet og arbeider innen grunnskolen, fag- og yrkesopplæring, voksnes læring eller med ungdom? Da kan du delta på seminar i Bergen 9.-11. mai 2019, og møte andre i Europa som arbeider med å promotere og veilede om mobilitet. Tittelen for seminaret er EU Skills agenda, Mobility and Guidance - “Guidance for Lifelong Learning Mobility – standards, Methods and Outcomes”.

Tittel: EU Skills agenda, Mobility and Guidance - “Guidance for Lifelong Learning Mobility – standards, Methods and Outcomes”

Dato: 9.-11. mai 2019

Sted: Bergen, Norge

Arbeidsspråk: Engelsk

Målgruppe: Ansatte som veileder i læringsmobilitet innen grunnopplæring, fag- og yrkesopplæring, voksnes læring og ungdomsarbeid.

Diku vil sende inntil sju norske deltakere til Bergen. 

Deltakerne som Diku velger, får dekket kostnader til reise, to netter på hotell, alle måltider, deltakelse på kulturelle arrangementer og kursavgift. Deltakeren må forplikte seg til å delta på hele seminaret.

Dersom dere ønsker å delta, kan dere fylle ut en interessemelding og sende til Diku innen 13. mars kl. 12.

NB!  Vi gjør oppmerksom på at deltakere som blir plukket ut, må fullføre en oppgave i tidsrommet 18.03.2019-22.03.2019. Dersom oppgaven ikke fullføres, vil deltakeren ikke kunne delta på seminaret. Oppgaven vil ta ca. to timer. Aktuelle deltakere vil bli kontaktet i god tid før oppgaven skal løses.

Les mer om seminaret og meld din interesse her.  

Hvor

Hvor: 
Bergen

Når

Når: 
Torsdag 9. mai 2019 til lørdag 11. mai 2019

Del denne siden

Aktuelt

Illustrasjonsbilde: unges yrkes- og utdanningvalg

Interesse og motivasjon er viktig for unges utdanningsvalg

19. mars 2019

Personlige interesser og motivasjon er viktige kriterier for hvordan unge velger utdanning og yrke, viser en fersk undersøkelse.

Figur: digitalt møte

Erfaringer med digitale møteplasser

13. mars 2019

Hvert år når søknadsfristen til videregående utdanning nærmer seg, øker behovet for veiledning. Da sitter eVeilederne i danske eVejledning klare på chat og svarer på spørsmål om opptak fra mellom 20 og 50 personer - samtidig.

Fag og fremtid på samme arena - Røyken videregående skole

Fag og fremtid på samme arena

5. mars 2019

På hver vår arena har vi samme mål for øyet: elevens karriere og fremtid. Er det ikke på høy tid at vi forener fag og fremtid, og står sammen om karrierelæring?