Offentlig og kvalitetssikret
aaaHold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Jubileumskonferanse, "Vi skuer bakover og ser framover"

Tid

Mandag 14. oktober 2019

Karrieresenter Østfold og Partnerskap for karriereveiledning Østfold fyller 10 år!

Vi har nå lagt et tiår med karriereveiledning bak oss og vi vil markere det med å samle alle som jobber med karriereveiledning til en inspirerende og innholdsrik jubileumskonferanse på Quality Hotel Sarpsborg. Jubileumskonferansen vil ha en bred faglig tilnærming og vårt mål er å belyse temaer som er interessante for alle som jobber med veiledning i tilknytning til utdanning og arbeid. Her vil du få faglig påfyll og inspirasjon. Vi gir et lite tilbakeblikk, men retter oppmerksomheten mot hvordan vårt fagfelt utvikler seg.

Vi gleder oss til å se deg. Velkommen til lærerike dager!

Målgruppe:
Dette er årets møteplass for deg som jobber med veiledning knyttet til utdanning og arbeid: Karrieresenter, rådgiver i videregående/ungdoms-skole, opplæringskontor, voksenopplæring, NAV, vekstbedrifter, attføringsbedrifter, eller annen virksomhet der karriereveiledning er aktuelt.

Se programmet og meld deg på her

Hvor

Hvor: 
Quality Hotel Sarpsborg

Når

Når: 
Mandag 14. oktober 2019 til tirsdag 15. oktober 2019
Ansvarlig: 
Karrieresenter Østfold, Partnerskap for karriereveiledning Østfold

Aktuelt

Illustrasjonsbilde, Klart jeg kan

Mer helhet i veiledningen med Klart jeg kan

16. mai 2019

Å komme som flyktning eller familiegjenforent til et helt nytt land kan oppleves som å kræsjlande i et nytt system, en ny kultur og et nytt språk. "Klart jeg kan" er et kurs som kan hjelpe på veien.

Illustrasjonsbilde, veileder og elev

Hvorfor skal vi snakke sammen om å snakke?

21. mai 2019

Å stoppe opp i veiledningssamtalen og snakke om den kan være nyttig for både veisøker og veileder. Karriereveileder Camilla Tønnesen forklarer hvorfor.

Månadens rettleiar

Månadens rettleiar: Trondr Breiland

14. mai 2019

Bli kjent med mangfaldet av karriererettleiarar i Noreg. Veilederforum presenterer ein ny rettleiar kvar månad. Denne gong er det Trondr Breiland frå Universitetet i Stavanger.