Offentlig og kvalitetssikret
aaaHold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Digital kompetansesamling

Tid

Torsdag 27. august 2020

Torsdag 27. august kl. 12.00-14.00

Kompetanse Norge inviterer nå til den første digitale kompetansesamlingen for deg som veileder om utdanning, jobb og karriere. 

Tema er hvordan vi kan bli oppmerksomme på våre ubevisste fordommer i karriereveiledning: "Representing the community we serve: addressing white privilege in career guidance practice" med Emma Bolger og Uuganaa Ramsay. 

Emma er foreleser ved University of the West of Scotland. Forskningen hennes fokuserer på bevisstgjøring av hvordan ulikhet og diskriminering påvirker menneskers mulighet og livssituasjon. 

Uuganaa er forfatter, aktivist og karriereveileder. Hun har jobbet i Skills Development Scotland og jobber nå for økt deltakelse i høyere utdanning i Skottland. Hennes memoar Mongol har vunnet flere priser. 

Mer info og påmeldingslenke kommer! 

 

Når

Når: 
Torsdag 27. august 2020
Ansvarlig: 
Kompetanse Norge

Aktuelt

Nærbilde av hender og mobiltelefon

Dette er de mest leste sakene i 2020

25. juni 2020

Her får du et gjensyn med de mest leste sakene på Veilederforum så langt i 2020.

Nina Løfsnæs i Edinburgh

Gjesteblogger: Min karrierereise

17. juni 2020

Jeg pleier å spøke med at jeg er rådgiver fordi jeg aldri fant ut hva jeg ville bli, og min karrierereise har som mange andres vært preget av både bevisste valg og tilfeldigheter.

Sveinung Skule

Lovfesta karriererettleiing

25. juni 2020

19. juni blei endringane i opplæringslova vedteken av Kongen i statsråd, og fylkeskommunane har nå plikt til å tilby karriererettleiing for innbyggarane.