Offentlig og kvalitetssikret
aaaHold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Digital kompetansesamling

Tid

Torsdag 27. august 2020

Torsdag 27. august kl. 12.00-14.00

Kompetanse Norge inviterer nå til den første digitale kompetansesamlingen for deg som veileder om utdanning, jobb og karriere. 

Tema er hvordan vi kan bli oppmerksomme på våre ubevisste fordommer i karriereveiledning: "Representing the community we serve: addressing white privilege in career guidance practice" med Emma Bolger og Uuganaa Ramsay. 

Emma er foreleser ved University of the West of Scotland. Forskningen hennes fokuserer på bevisstgjøring av hvordan ulikhet og diskriminering påvirker menneskers mulighet og livssituasjon. 

Uuganaa er forfatter, aktivist og karriereveileder. Hun har jobbet i Skills Development Scotland og jobber nå for økt deltakelse i høyere utdanning i Skottland. Hennes memoar Mongol har vunnet flere priser. 

Mer info og påmeldingslenke kommer! 

 

Når

Når: 
Torsdag 27. august 2020
Ansvarlig: 
Kompetanse Norge

Aktuelt

Illustrasjonsbilde, karriereveiledning

Når veisøker må omstille seg

6. august 2020

Å miste jobben eller bli permittert oppleves som et sjokk for mange. Det viktigste man kan gjøre i veiledningsmøtet med en permittert eller arbeidsledig veisøker, er å møte dem der de er.

Cover Karrieredesign

Aktuell faglitteratur: "Karrieredesign"

25. juni 2020

Denne fagboka tar for seg karriere i et arbeidsliv i endring og designtenkning som et rammeverk i karriereveiledning. Boka retter seg mot alle som er opptatt av utvikling og utforsking av karriere.

Månedens veileder juli

Månedens veileder: Marianne Fuglestrand

25. juni 2020

Bli kjent med mangfoldet av karriereveiledere i Norge. Veilederforum presenterer en ny veileder hver måned. Denne gang er det Marianne Fuglestrand fra Karrieresenteret ved Universitetet i Oslo.