Offentlig og kvalitetssikret
aaaHold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bidra til delingsarena!

Veilederforum vil spre gode eksempler og fremragende praksis på karriereveiledningsfeltet. Vi trenger din hjelp!

 

Vi ønsker oss innhold som :

- du allerede har og som er enkelt å sende fra deg

- er tilpasset veiledning/rådgivning på alle nivå – fra grunnskole og videregående til universitets- og høgskolenivå, og for voksne som er i eller utenfor arbeidslivet.

- kan være i mange slags format. Undervisningsopplegg, maler for samtaler, tips, verktøy, årshjul eller lenker til nyttige ressurser.

  • Tusen takk for ditt bidrag!

 

Hva skjer når du sender inn?
Ditt bidrag blir sendt til redaksjonen for veilederforum.no. Det er redaksjonen som publiserer ditt bidrag. Det kan med andre ord ta litt tid før delingsstoffet er tilgjengelig på veilederforum.no.

 

Vi deler hvilken institusjon ressursen er laget ved
For- og etternavn
Din epost adresse
Hvilket fylke tilhører du?
Når ble ressursen laget?
Her kan du laste opp en fil med en ressurs (powerpoint, pdf, word, excel eller lignende)
Samtykket kan trekkes tilbake ved å kontakte veilederforum@utdanning.no. Jeg godkjenner publiseringen av mitt bidrag på delingsarenaen på veilederforum.no. Alle bilder og artikler som presenteres her vil være Creative Commons-lisensiert med lisensen CC BY-NC-ND. Følg lenken og les mer om CC BY-NC-ND.

Hva er CC?

cc.logo_.large kopi.jpg

logo for creative commons
All rights reserved.

 

CC står for Creative Commons. Creative Commons er en ideell organisasjon som siden 2001 har jobbet for å øke antallet åndsverk som alle lovlig kan dele med andre. Hovedvirksomheten deres har vært utarbeidelsen av forskjellige typer lisenser som opphavsmenn kan benytte på sine verk. Ved å CC-lisensiere sitt verk sier opphavsmannen fra seg noen av åndsverkslovens rettigheter, og gir dermed andre mulighet til å benytte verket i forskjellige sammenhenger.

Det finnes seks standardiserte Creative Commons-lisenser. I denne sammenhengen benytter vi oss av CC BY-NC-ND. Du kan lære mer om Creative Commons i denne artikkelen på nettstedet DelRett.