Offentlig og kvalitetssikret
aaaHold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Åpent seminar ved master i karriereveiledning

Tid

Torsdag 7. mars 2019

Utvikling av kvalitet i karriereveiledningstjenester - en praktisk workshop

Fagmiljøet rundt master i karriereveiledning ønsker velkommen til workshop om kvalitet i karriereveiledning torsdag 7. mars fra 10.00 til 16.00 på Lillehammer.

Til å lede workshopen er vi glade for å ha fått med oss Tristram Hooley og David Andrews. Førstnevnte vil være kjent for flere gjennom sin rolle som professor 2 ved Høgskolen i Innlandet og deltakelse på flere nasjonale konferanser de siste årene. Andrews har lang og bred erfaring innen karriereveiledningsfeltet, med et spesielt fokus på kvalitetsutvikling.

Sammen har de skrevet håndboka The careers leaders handbook. I håndboka presenterer de en rekke forslag til hvordan det kan jobbes systematisk med kontinuerlig kvalitetsutvikling i karriereveiledning. Forslagene bygger på deres lange erfaring i feltet som både praktikere og forskere. Workshopen relateres videre til anbefalingene i de såkalte Gatsby Benchmarks for good guidance.

I lys av det pågående arbeidet med nasjonalt kvalitetsrammeverk for karriereveiledning ledet av Kompetanse Norge, vil workshopen være svært aktuell for praktikere, ledere og koordinatorer i karriereveiledningsfeltet. Workshopen vil være relevant for aktører i ulike sektorer, og ikke minst som inspirasjon i arbeidet med å utvikle gode samarbeidsrelasjoner mellom ulike sektorer.

Seminaret er gratis, men det er satt en grense på maksimalt 90 deltakere. Det innebærer at det er nødvendig med bindende påmelding til erik.haug@inn.no.

Hvor

Hvor: 
Høgskolen i Innlandet, Lillehammer

Når

Når: 
Torsdag 7. mars 2019
Ansvarlig: 
Høgskolen i Innlandet

Del denne siden

Aktuelt

illustrasjonsbilde, karriereveiledning

Fersk film om karriereveiledning

15. januar 2019

Kompetanse Norge har laget en film om karriereveiledning. Finn lenke til filmen her!

bilde av Bjørn Svendsen

Månadens rettleiar: Bjørn K. Svendsen

11. januar 2019

Bli kjent med mangfaldet av karriererettleiarar i Noreg. Veilederforum presenterer ein ny rettleiar kvar månad. Denne gong er det Bjørn Svendsen ved Handelshøgskolen BI.

bilde av Bianca Simonsen

- Ta vare på deg selv

3. januar 2019

For å gjøre en god jobb som veileder, må du også passe på å ta vare på deg selv. Det sier Bianca Simonsen - barnevernspedagog, forfatter, veileder, relasjonsterapeut, kurs- og foredragsholder.